School Lunch: join us this Sunday!

Every autumn the Parents Association (AMPA) at Pere Vila organizes a lunch for all the families. Meet new and old friends.

Join us, it’s fun and free!

How does it work?

  • Bring your own food, 1 or 2 plates. Perhaps something typical from your culture?
  • Bring forks + knives.
  • We will start around 12pm. Leave your plate/s on the big serving table. We will all share and enjoy the different food.
  • The AMPA will buy bread, fruit and drinks. Leave a symbolic donation 🙂

 

IMPORTANT

  • We need to order tables and chairs from our provider, buy bread and drinks, etc… so do CONFIRM here if you’re coming. 

Welcome!

Leer en español / català

School lunch Barcelona

PS. My recommendation is that as many as possible bring my favourite which is homemade tortilla de patata, but hey, that’s just me 🙂

Fotos del taller de circ “Tots som circ al Pere Vila”

L’AMPA de l’escola Pere Vila va engegar fa unes setmanes una iniciativa nova dintre del projecte “Tots som Pere Vila”. Volem que els patis de l’escola siguin un bon lloc per quedar-se a partir de les 16:30 hores. Ens agradaria que fos un bon raconet per jugar amb els nostres fills i filles i per relacionar-nos amb la restes de famílies que formem part de l’escola.

El passat 27 d’abril vam gaudir del primer taller organitzat per l’AMPA de l’escola Pere Vila. En Dani de Fundesplai va ser el nostre “mestre” i nosaltres els seus “padawans”.

El nostre mestre ens va ensenyar a fer girar plats, tirar ben alt els diàbolos i a fer gossos amb un globus.

Va ser una tarda passada per aigua i el taller va haver de canviar d’ubicació, algunes de les activitats planificades pel Dani van haver d’aparcar-se. Però qui ho havia de dir, algunes famílies van descobrir la ludoteca i en Dani es va adaptar a les inclemències ràpidament.

Aquí teniu algunes fotografies…

Foto grupal del taller de circ organitzat per l'AMPA de l'escola Pere Vila