Sant Polls ens desitja bon nadal i feliç any 2015.

Sant Poll, conegut personatge llegendari que regala viatges personalitzats a tots el polls del planeta, us vol desitjar bon nadal i un any 2015 ple de bona voluntat.

Per aquells que no heu sentit a parlar mai d’ell, és també conegut com a Pare Picapolls. És el creador d’un catàleg amb tots els caps del nostre planeta, classificats per categories diverses (dades personals, grup sanguini, color cabells, composició química del greix capil•lar, nivell d’atracció pollistica, etc.). Amb el seu tremend inventari, regala un viatge personalitzat a tots els polls del planeta cada nit de nadal.

Els pacs de viatges personalitzats, dirigits a aventurers amb 6 potes i amb ganes de veure caps, inclou:

  • Destinació escollida entre milions de caps distribuïts arreu del planeta.
  • Temps il•limitat d’estanca.
  • Possibilitats de canviar de cap en qualsevol moment.
  • Instruccions per a posar en pràctica fugides en cas de perill imminent.
  • Instrucció per a generar resistència a productes nocius.

Aquest any, després de celebrar la Fira de Turisme per a Insectes Parasitaris, s’ha detectat la gran tirada i interès dels polls per viatjar a ciutats com la nostra i provar la nostra sang i la nostra coneguda i apreciable voluntat turística.
És per això que Sant Poll s’ha erigit portaveu de tots els seus petits congèneres i aquest any visita la nostra ciutat per fer arribar el seu clam.

Aquí teniu el seu pregó de Nadal. Per cert, l’AMPA de L’Escola Pere Vila no es fa responsable dels comentaris polliners publicats en aquest document i us desitja molt bon nadal a tots i totes.

Pregó Nadal de Sant Poll

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.