Renovació Junta AMPA

La junta directiva de l’AMPA Pere Vila s’encarrega de la representació i la gestió diària de l’associació.

Està formada per un grup de mares i paress que són membres actius de l’AMPA i que ofereixen una part del seu temps de lleure, dels seus esforços i dels seus recursos i habiltitats personals amb l’objectiu comú de millorar el funcionament del centre i l’educació que que reben els nostres fills i filles. 

Els membres de la junta exerceixen el càrrec gratuïtament durant un període de 2 anys. Tots els socis es poden presentar.

Les candidatures deberan estar formades necessàriament pels càrrecs, com a mínim: president/a, secretari/àri a i tresorer/a. No és possible la pres entació de candidatures individuals.

La junta directiva ha de ser aprovada en assemblea general de socis mitjançant una votació, segons diuen els estatuts.

En la asamblea de ayer la junta actual nos informó que algunos de la junta actual se presentarán de nuevo, para que haya continuidad.

Es un grupo liderado por Cora Egger como presidenta, que se presenta. Pronto nos explican su candidatura “formal” con detalles de su proyecto, miembros, etc.

PD. Después del feedback en la penúltima asamblea, estamos mirando cómo se podrá votar online para los que no pueden ir el 15 de mayo.

Hay que mirar nuestros estatutos, etc, para ver que no se incumple algo.

Si tienes ideas o quieres involucrarte en buscar soluciones, ponte en contacto con nosotros en el súper-grupo de comunicación ok?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.