Pares estressats, fills estressats

EspaiCreixer us convida.

Dimarts 7 de juny a les 20h

Pares estressats, fills estressats

L’estrés, la malaltia del present, on a cada segon responem a mils estímuls i ens mostrem en permanent estat d’alerta. Com gestionar l’estrés començant pels adults i ajudant als més petits de la casa? Què podem fer per no arribar a aquest límit? Existeixen nens i nenes estressats, en els que veiem que no poden assumir les seves tasques diàries a casa ni a l’escola per la seva permanent alteració, parlarem de com els podem ajudar i com podem ajudar-nos a nosaltres mateixos per no permetre que l’estrés invaeixi tota la nostra vida.

Les Escoles de mares i pares són espais dinàmics de formació, orientació i assessorament. Són sessions de treball, d’hora i mitja de durada, on abordem els principals dubtes i problemàtiques que sorgeixen en relació als menors d’edats determinades.

En aquests espais treballem i creem conjuntament eines didàctiques, constructives, per viure en plenitud i benestar cada fase evolutiva dels nostres fills.

Les mares i pares compartiran dubtes i neguits i aprendran els uns dels altres per tal de crear uns vincles sans i un entorn favorable a les seves llars, per al creixement dels seus fills. Treballem amb metodologies i dinàmiques participatives.

Aquests tallers per a mares i pares van dirigits a tot tipus de famílies i/o persones amb menors al càrrec, que vulguin afavorir l’òptim desenvolupament del seus fills.

Sessió Gratuïta · Places limitades

Local d’Espai per créixer · Carrer Sardenya, 56 Barcelona

Reserva plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.