MERKADIGNO

Benvolgudes famílies,

Hem pensat d’organitzar un “mercadillo” d’objectes de segona mà amb l’objectiu de recollir diners i reduir en part el cost de les colònies i sortides de tots els nens de l’escola. Als nostres “encants” entrarien tota mena d’objectes en bon estat de conservació que les famílies aportaríem: llibres, pel·lícules, joguines, etc., amb un preu simbòlic d’1 €.
Organitzar aquest “mercadillo” necessita el treball conjunt de les famílies, els mestres i els nens.

  • La feina dels tutors és important perquè són els que tenen el grup sencer i poden transmetre la informació més directament. I els nens s’animaran molt més quan vegin que ho fan tots com a grup (el mateix que quan es porten coses de casa: fulles, receptes cuina, coses pel punt verd, i altres coses variades).
  • Les mares i pares delegats de cada curs s’han posat en contacte amb el tutor/a dels seus fills i fan d’enllaç per portar entre tots la feina.
  • Els nens per grups de classe es responsabilitzaran d’un tenderete i el repartiment de tasques pot ser molt variat: portar l’inventari dels objectes que anem “arreplegant”, guarnir la botigueta, fer de venedors per torns, controlar els “guanys”…

    Per tant, els nens ja poden anar portant a la seva classe els objectes que cada família vulgui aportar, i s’aniran guardant en els espais que designi cada tutor/a.

    Recordeu: El nostre MERKADIGNO serà el dia 28 de febrer a la tarda (16 o 16.30) al pati gran de l’escola. Us esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.