Merkadigne 2014. On és el PocaFeina?

Últimes notícies del Merkadigne 2014 de l’Escola Pere Vila.
Ha desaparegut el famós detectiu “PocaFeina” del Departament d’Andròmines de la Policia durant la celebració de l’ inigualable Merkadigne 2014 de l’Escola Pere Vila “Primavera SOM”.
L’última vegada que se’l va veure estava parlant amb un llustrós poll al sorral que acabava d’arribar de la visita mensual als polls de l’escola veïna. El poll va declarar a l’agent policial que investiga el cas que el detectiu semblava preocupat i amb la sensació que algú el perseguia.
En aquests moments la policia baralla vàries teories:

  • El detectiu ha fugit voluntàriament a un paradís fiscal en companyia d’una  PetaXof i amb els diners de les pensions policials que van ésser extretes indegudament fa unes setmanes.
  • PocaFeina va ser segrestat pels PetaXof durant l’esdeveniment. En un comunicat oficial, els PetaXof asseguren que no els fa falta emportar-se al seu planeta un impresentable com aquest que només fa venir mals de cap descomunals a aquesta civilització avançada que es caracteritza per presentar un cervell que fa dos pams de diàmetre.
  • Algú de nosaltres vam confondre  al detectiu amb un penjador, una figuereta pel rebedor de casa, un robot per a la canalla o un super click de Famobil gegant.
    Si us plau reviseu tot allò que  vau aconseguit al Merkadigne. Si tot i no portar piles es mou, parla de intrigues galàctiques i no para de beure San Miguel com si fos aigua, retorneu-lo a l’escola. És un avís de Protecció civil.

Tot i que la policia centre els seus esforços en aquestes tres línies d’investigació, no descarten d’altres que puguin anar sorgir durant el procés que ja esta en marxa.
La policia fa una crida a tots els ciutadans per a que informin de possibles pistes que els permeti aclarir aquesta desaparició tan misteriosa.
Gràcies per la vostra col·laboració en resoldre l’afer i també moltes gràcies a tothom que va participar al Merkadigne d’aquest any, especialment als nens i nenes de 6è, mestres de l’escola, mares i pares que van estar en els tendals i a tothom que va intercanviar i comprar de tot i més.

L’AMPA de l’Escola Pere Vila us dóna les gràcies de tot cor.

I si teniu fotografies, no dubteu en fer-les arribar al nostre correu electònic ampaperevila06@yahoo.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.