Merkadigne 2013 o intriga extra planetària?

El detectiu “PocaFeina”, del departament d’andròmines de la policia, investiga la desaparició de desenes de joguines, roba, sabates, llibres i miguelicos el  dijous 21 de març  als porxos de l’Escola Pere Vila.

Foto Merkadigne 2013 Escola Pere Vila

Fins el moment totes les pistes apunten a que molts dels objectes desapareguts estan dispersos per tota la ciutat el que farà difícil treure l’entrellat del cas. El detectiu sospita que la resta del material no distribuït el mateix dijous, dia de la desaparició,  podrien estar a uns magatzems propers a la Jonquera, punt d’encontre tridimensional de diverses bandes organitzades del cinturó galàctic Petaxof26@.

El detectiu comenta, en l’entrevista concedida a les revistes “Más allá” i “Enigmas”, que L’AMPA i l’Escolà del Pere Vila vessen d’alegria front els fets. Insisteixen que aquí no hi ha res a investigar i que només es va organitzar el mercat anual de l’escola, Merkadigne 2013, on es va poder intercanviar i/o comprar per 1 euro, allò que d’altres ja no usaven i estava en bon estat. Insisteixen en tornar a donar les gràcies a la mainada, mestres, mares i pares que van ajudar a que el mercat fos un èxit i una festa.

En PocaFeina segueix pensant que aquí hi ha una intriga a nivell extra planetari i que els Petaxof estan darrera de tot això. No descarta que l’Escola Pere Vila hagi estat abduïda per forces extraterrestres.

Estem a l’espera de les instantànies presses el mateix dia del mercat. Tot i això el cas segueix i sembla que l’expedient ha estat classificat com a d’alt risc pel departament americà creat fa anys arran de l’allau de casos paranormals rebuts de diferents punt del planeta.

Seguirem informant

2 pensaments quant a “Merkadigne 2013 o intriga extra planetària?”

  1. xulíssim aquest video!! Gràcies Giovanni, aquesta és una bona eina publicitària de la nostra escola i de les activitats que fem.
    T’esperem al hort, quan vulguis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.