La Kidical Mass arriba a Barcelona el 15 de maig

El diumenge 15 de maig de 2022 se celebrarà la primera Kidical Mass a Barcelona, la bicicletada infantil reivindicativa per demanar entorns saludables, segurs i ciclables.

El punt de trobada serà al Parc Joan Miró, a la Plaça Dona i Ocell, a les 11:30 h del matí. Des d’allà, es farà un recorregut circular en bicicleta pel centre de la ciutat, apte per a la canalla i amb música i animació.

Durant tot el matí, hi haurà activitats familiars al Parc Joan Miró en el marc del Programa Vine a moure el parc, com ara un circuit d’habilitats en bicicleta, un taller d’alforges de cartró o un concert a l’arbreda, entre d’altres.

El programa sencer es pot consultar aquí.

Per participar a la Kidical Mass no cal inscripció prèvia, tot i que es recomana entrar a www.kidicalmass.cat per conèixer-ne els detalls. És una trobada oberta a tothom i s’hi pot venir en bicicleta, patins o en qualsevol altra forma de mobilitat activa. Durant el trajecte, es realitzaran algunes parades perquè els participants es tornin a agrupar i puguin seguir amb la marxa.

Punt de trobada dels bicibusos de Catalunya

La Kidical Mass també serà un punt de trobada de les línies de bicibús de Catalunya que han anat sorgint en els últims anys

Els bicibusos (link a Ciutat vella) de Catalunya comparteixen la reivindicació de dedicar més espai per a la mobilitat activa i saludable en els pobles i ciutats, amb menys cotxes i menys contaminació, especialment en els entorns escolars; i amb carrils bici amples, segregats del trànsit i amb interseccions segures. El Moviment Bicibús Catalunya publicarà un manifest conjunt com a cloenda de la Kidical Mass.

El bicibús és una iniciativa per facilitar els desplaçaments escolars en bicicleta de forma segura.

Les famílies, adults i infants, pedalen de forma grupal seguint un recorregut i parades fins als destins escolars. La pràctica promou l’ús saludable de la bicicleta i la mobilitat sostenible. A Catalunya, actualment, hi ha més d’una vintena de localitats que tenen línies actives de bicibús.

Per a més informació:

www.kidicalmass.cat

Grup Whatsapp de Ciutat Vella on planificarem com arribar – https://chat.whatsapp.com/DS0dRWLeBpD2BKWug7t2Jw

Grup Telegram oficial Kidical Mass – https://t.me/+hMQK_iOQ6IVhZTM0

#KidicalCAT

kidical mass

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.