Familia Escola Pere Vila Barcelona

Hola Família García Oliveras!

Quin van ser els vostres motius per escollir el Pere Vila com a escola?

Nosaltres ens vàrem enamorar de l’escola quan hi vàrem entrar a dins.

Al ser un edifici tan gran esperàvem trobar un espai fred i lluny de l’espai acollidor que havíem trobat a l’escola bressol però quan hi vàrem entrar vàrem trobar una escola molt acollidora, plena de racons molt cuidats i totalment dedicats als nens. Tot els espais de l’escola estaven al servei dels alumnes i ens va semblar molt familiar.

Per exemple, ens va agradar l’entrada musical, una idea que ja feien a la nostre escola bressol i que ens semblava molt maca i ens va il·lusionar veure que al Pere Vila també es feia.

El que ens va acabar de convèncer del tot va ser el seu projecte educatiu obert i integrador, que li donava molta importància a l’expressió artística i que incorporava la diversitat de l’alumnat per generar un ambient d’aprenentatge ric i extens on tothom pot ser partícip.

Que milloraríeu?

El Pati. De fet és un tema que fa molt de temps que l’escola hi està lluitant i ens sumem a la reivindicació.

Ja està en marxa un projecte de pati molt bonic on desapareixerien les reixes que separen els espais. De ben segur tindrem un pati molt més dinàmic, segur i versàtil quan es faci. Ja tenim ganes de veure-ho.

Què us ha sorprès més?

La proximitat que hi ha entre els pares i els mestres i l’equip directiu. Que la Carme, la directora, i altres mestres surtin a rebre els alumnes a la porta per dir-los “Bon dia”. Que sigui una escola tan oberta als canvis i receptiva a escoltar als pares.

I un aspecte que en un inici no ens va semblar massa important, però que ha resultat de vital importància per a la nostre família, ha estat la possibilitat de comptar amb l’espai del pati després de l’horari escolar per poder socialitzar amb altres membres de la comunitat educativa (famílies, alumnes, mestres, monitors, etc.).

Família García Oliveras (Edwin, Anaïs, Marçal i Magalí)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.