Fecha límite de inscripción el día 25 de septiembre

En aquest any ple d’incerteses i pocs dies abans d’iniciar el curs 2020/2021, des de l’AMPA de l’Escola Pere Vila us volem comunicar que estem treballant per oferir-vos activitats extraescolars interessants.

Tant nosaltres com els nostres proveïdors i professionals que imparteixen les activitats, estem pendents de les recomanacions i directrius oficials que van arribant des de les Conselleries d’Educació i de Salut, així com de les normatives vigents de l’Estat.

Si hi hagués qualsevol canvi, ens adaptariem a ell de seguida. 

Entre les activitats que hi oferim aquest any, hi destaquen algunes novetats com l’skate o els cursos de música per a primària, així com l’ampliació de l’oferta esportiva amb competició. 

El nostre objectiu és poder posar a l’abast de tothom una varietat d’activitats de nivell que complementin la tasca que es duu a terme a l’escola, segons els interessos dels infants (artístics, científics, esportius…) i evidentment, facilitar la conciliació familiar.

En aquest darrer punt, ens hem adaptat als nous horaris de l’escola, després de perdre la sisena hora. L’horari lectiu finalitza ara a les 16 h i és per això que oferim activitats de 16 h a 17 h i també de 16 h a 17:30 h per poder adaptar-se a les necessitats de cadascú. 

Inscripció online

Aquest any, com a novetat, oferim la possibilitat de poder fer la inscripció online en qualsevol de les activitats extraescolars (teniu la informació de preus/mes i descripció a continuació), així com de poder fer-vos socis/es de l’AMPA.

L’import de socis/es continua sent de 25,00 € a l’any.

I amb aquesta màgica quantitat aconseguim fer realitat moltes coses que enriqueixen i fan créixer la nostra escola: acollida als matins, patis oberts a les tardes, activitats extraescolars, festes de benvinguda, tardor i estiu, festes de la diversitat, projectes mixtes amb el professorat i moltes més coses que imaginem cada any o que encara no hem imaginat 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.