consell escolar

Consell Escolar: De què hem parlat?

El passat 27 de gener del 2021 tingué lloc el Consell Escolar.

El punt principal de l’ordre del dia era la presentació del tancament de pressupost de l’escola del 2020 per fer el rendiment de comptes davant l’organ del consell i la presentació del pressupost del 2021.

Es va indicar les dates de les properes portes obertes de l’escola.

Per part dels representants de les families del Consell es van presentar les següents qüestions:

  • el temps del pati tant de l’escola com del menjador
  • es va preguntar sobre el rocodrom, l’escola va respondre que en tot cas s’havia de fer amb els recursos propis de l’escola

Les representants de les famílies vam preguntar per com està funcionant el temps de patis aquest curs, tant el de l’esmorzar com el de dinar.

Havíem recollit diverses opinions sobre les activitats que es fan (joc dirigit, joc proposat i joc lliure), materials dels que disposen (escollits per les classes) i espais asignats pels diferents grups.

Se’ns va informar de que tant bon punt la situació sanitària ho permeti, els grups es juntaran al pati per cursos, i es mirarà de rotar els espais per tal de que tothom pugui estar a diferents àrees. També es mirarà d’introduir jocs de pilota. Al ser 25 grupos, la logistica para introducir nuevas iniciativas no es fácil.

El cicle C2 només està mitja hora al pati dins la franja de menjador, per part de l’escola s’estudiarà si és possible canviar-ho.

Respecte a la queixa sobre la obligatorietat de participar en les activitats proposades, es parlarà amb el coordinador de menjador per tal d’aclarir aquest punt.

PEC

La direcció informe que s’ha elaborat el PEC (projecte educatiu de centre) i que es convicarà un Consell Escolar extraordinari per presentar-lo. El PEC un cop aprovat es penjarà al web de l’Escola.

Rotació sortida

En l’anterior Consell es fa fer la petició si hi havia la possibilitat de rotació dels nivells de classe que entren/surten per Av. Vilanova ja que tenen més dificil l’accés diaria a parlar amb les tutores, l’Escola informa que ho ha estudiat però en aquests moments la logística interna no ho fa possible.

Raquel está de compras

Hemos recibido una dotacion economica para renovar nuestro mobiliario para P3! Será más innovador, más pedagocico y por supuesto súper bonito! Renovamos 90% de nuestras dos aulas así que Raquel, la coordinadora de infantil, está de compras total 😍

Mascarillas: Seguimos los protocolos marcados.

4 años más

También tenemos la muy buena noticia de que el equipo directivo del centro se presenta para 4 años más! Salvo Angels, que disfrutará de una jubilación muy merecida 🙂

Comisión mixta de género

Aprovechamos para comentaros que estamos avanzando con la intención de crear una comisión mixta de género.

Este miércoles 3/2 a las 12:30 nos reunimos. Ponte en contacto con el AMPA si tienes ganas de asistir, unirte a la comisión o simplemente decirnos algo respecto a la iniciativa.

consell escolar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.