Casal d'estiu 2022

Casal d’estiu 2022

Casal d’estiu per a infants i adolescents de 3 a 12 anys.

Enlace para bajar la presentación.

Las inscripciónes comienzan el 23 de abril.

Casal d’estiu Escola Pere Vila

Aquest projecte vol generar un vincle positiu entre infants i adolescents amb la natura, descobrir l’impacte ambiental del sistema alimentari, a ser conscients que som el que mengem i conèixer la biodiversitat i la mar, per tal de comprometre’ns amb una societat més respectuosa.

Sota el lema “1 estiu x transformar el planeta” els infants esdevindran activistes per la biodiversitat, la sostenibilitat i els ODS a través d’aventures, activitats, jocs, Aprenentatge i Servei (ApS), ciència ciutadana i molt més.

Un dels nostres somnis és treballar per perpetuar el món a les futures generacions, per aquest motiu compartim amb vosaltres aquesta oportunitat per treballar i aprofundir sobre l’alimentació sostenible i saludable com a punt de partida de la proposta educativa d’Estiu 2022.

Creiem necessari construir una societat més conscient i responsable vers nosaltres mateixos i el planeta que habitem.

Els objectius a assolir són:

  • Actuar i educar en la consciència que el que és sa per a nosaltres també ho és per a la salut i la sostenibilitat del planeta.
  • Conèixer, apreciar, valorar, estimar i protegir la Natura i els seus elements des del temps de lleure com a alternativa a l’oci electrònic.
  • Actuar i educar per a l’acció individual i col·lectiva envers el canvi d’alimentació.
  • Estimular la imaginació, la fantasia i la creativitat dels infants a través de la Natura i el seu entorn més immediat.
  • Generar un espai de convivència agradable, segur i saludable, que estimuli el sentiment de vincle i de pertinença, tant al grup com al medi natural.

A través del quatre elements de la matèria: AIGUA, TERRA, FOC i AIRE, descobrirem els reptes que tenim per transformar el nostre planeta i aconseguir que els humans puguem viure en equilibri amb altres formes de vida sota un desenvolupament sostenible.

Comptem amb vosaltres per ajudar-nos! No hi falteu!

  • Sortides per l’entorn, tallers d’experimentació, jocs d’aigua, gincames, etc…
  • Sortides en autocar de tot el dia.
  • Piscina i platja.

Inici de les inscripcions: 23 d’abril 

Aquest casal està homologat per l’Ajuntament de Barcelona

Casal d'estiu 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.