Bones vacances i bona sort

Ja acaba el curs i entrem en aquells dies de “modorra estival” en els que badem mentre veiem volar a una mosca durant hores abans d’esclafar-la contra el terra amb un dels nostres preus descalços (disculpeu la brutalitat). Quina sensació d’avorriment tan meravellosa! També és el moment d’aprofitar i donar un repàs a casa nostra. Sempre hi ha un forat que s’ha de tapar, una porta d’armari que no tanca, un rebedor per pintar, els focus de l’estudi que fa 10 anys que s’han de canviar i suma i segueix. Us sona?.

Estava pensant en això i en que farem per sopar, si s’ha d’anar a comprar fruita o si també caldria un repàs del Pere Vila, i he començat a  a imaginar si no seria possible fer una crida a aquests famosos Superherois que corren per l’univers ajudant als necessitats i desemparats.

Se’ls  podria proposar de venir a  l’escola  a fer uns tallers d’estiu amb l’allotjament pagat. El tracte consistiria en que ells, amb els seus poders extraordinaris, ens fessin el manteniment i la posada a punt del Pere Vila (ma de pintura a parets i portes, revisió de les canonades que perden o millora de l’instal.lació elèctrica, entre d’altres entretingudes activitats). A canvi nosaltres els cediríem  l’espai del Pere Vila per que gaudeixin de Barcelona tan com desitgin. Em consta que en Batman  ja sap de nosaltres però desconec si els altres Superherois han sentit parlar del nostre pa amb tomàquet amb fuet i bull, de la truita de patates, de les clares i del cava, de les festes de Gràcia o les fonts màgiques, de les tardes de platja sentint als adolescents tocant la guitarra sense tenir ni papa de fer un acord musical mentre llancen el diàbolo al cap d’un turista despistat. És veritat que no els pagaríem ni un euro però, menys en Spiderman i algun altre  superpotències que ara no em ve al cap, crec que aquest paios van ben servits en l’aspecte monetari.

Imagineu que tornem de les merescudes vacances i trobem un rètol als lavabos de preescolar on diu “aquest banys ha estat restaurant pel vostre amic i veí Spiderman” o trobar al plafó d’anuncis de l’entrada un avís important on ens informen que “la pintura usada a les portes de les classes  ha estat cedida per la ciutat de Gotham”. Descobrir que el teatre ha estat il·luminat amb llum de Llanterna Verda i que els vidres suporten qualsevol radicació nociva de kryptonita.

Estava imaginant que serà més fàcil reunir a tots aquest bons amics que no pas l’administració pública faci venir a una brigada de treballadors i treballadores, democràticament explotats, per a ajudar a realitzar aquesta feina als que ara van fent-ho a empentes i rodolons cada dia de l’any.

Mentre imaginava tot això ja hem decidit que avuí farem sopa i peix per sopar i que val la pena passar a comprar una mica de fruita per no fer curts el cap de setmana.

Bones vacances a tothom i bon descans Pere Vila.

Estarem vigilants per si veiem arribar a l’estació orbital Atalaia, propietat de la Lliga de la Justícia i d’ella van desembarcant la brigada de Superherois abillats amb monos de manobres altament resistents.

 

2 pensaments quant a “Bones vacances i bona sort”

  1. Però qui escriu tan bé? Trobo l’article superdivertit.
    Continuant amb l’article jo afegiria que l’unic superheroi que es passarà pel Pere Vila serà el Súper López i llavors…tremolem!!!

  2. No patiu pas. Super López està fent de manobre al parlament i acabant les obres del tren alta velocitat. I ja te previst començar el Corredor Mediterrani tant bon punt es posin d’acord si es fa o no i si ha de passar per l’Atlàntic o el Mediterrani.

    Esposa de Super López

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.