basquet

Acollides Temàtiques

Hola famílies:

Atés que les restriccions continuen, hem estat estudiant les activitats extraescolars per veure quines possibilitats tenim de començar-ne algunes d’elles amb el nom d’ACOLLIDES TEMÀTIQUES.

Això vol dir que podrem oferir algunes de les activitats si tenim com a mínim dos o més alumnes d’un mateix grup bombolla (d’una mateixa classe).

Les activitats s’oferiran mantenint totes les mesures de seguretat i distàncies entre els subgrups bombolles.

Aquestas activitats es faran els mateixos dies i horaris que ja estaven establerts.

També se seguirà oferint el servei d’acollida a la tarda, com en aquestes darreres setmanes, per a totes aquelles famílies que la necessitin, mentre no es reprenguin les extrescolars que feien els seus fills/es.

Hola familias:

Dado que las restricciones continuan, hemos estado estudiando las actividades extraescolares para ver que posibilidades tenemos de comenzar con algunas de ellas bajo el nombre de ACOGIDAS TEMÁTICAS.

Esto significa que podremos ofrecer algunas de las actividades si tenemos como mínimo dos o más alumnos/as de un mismo grupo burbuja de clase

Las actividades se ofrecerán manteniendo todas las medidas de seguridad y distancias entre los subgrupos burbujas.

Estas actividades se harán en los mismos días y horarios que ya estaban establecidos.

También se seguirá ofreciendo el servicio de acogida por la tarde como en estas últimas semanas para todas aquellas familias que la necesiten y no salgan las extraescolares que hacían sus hijos/as.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.